Paint 2000 Festékház Dorog

Cégünket, a Paint 2000 Kft-t 1999-ben, építőipari vállalkozás (festés, gipszkarton szerelés, dryvit szigetelés) keretében alapítottuk. 2011-ben tovább bővítettük tevékenységünket, és ma már egy 230 m2-es európai színvonalú tágas festékbolt várja nem csak a szakembereket, de a lakásukat építő-szépítő érdeklődőket Dorogon, a város központjában, könnyen megközelíthető helyen, saját parkolóval és óriási árukészlettel. Több éves tapasztalatunkkal igyekszünk, hogy vásárlóinkat pontos, mindenre kiterjedő szaktanáccsal lássuk el.

A cég nemcsak a festéshez szükséges alapanyagok és szerszámok forgalmazásával foglalkozik, hanem kivitelezést is vállal festés, gipszkarton szerelés, dryvit szigetelés és állványozás körében.

Közvetlen kapcsolatban vagyunk a magyarországi piacon jelenlévő festékgyártókkal, ezáltal gyorsan és hatékonyan tudunk reagálni ügyfeleink kérésére, elvárásaira.

Színkeverést az egyedi színeket-árnyalatokat kedvelőknek ajánljuk. Színskáláinkról több mint 40000 színárnyalatot tudunk kikeverni két színkeverőgép (Trilak és Poli-Farbe) segítségével, különféle alapanyagokból (falfestékek, lazúrok, zománcok és vakolatok).

A falfestékeket illetően a gyárilag előre kevert termékek közül a Poli-FarbePlatinum széles választékát kínáljuk. A favédőszerek bő piacáról a Boróka, Lazurán, Neo, Dinlazur és Borilazúrok szerepelnek palettánkon.

A hatékony kiszolgálás érdekében nagy készleteink vannak Széria, Corso, Rigips és Baumit glettekből, valamint a Styrobond termékcsalád csemperagasztóiból és aljzatkiegyenlítőiből. A Cimsec által forgalmazott fugázók nagy színválasztékával rendelkezünk mind por-, mind pedig elasztikus formában.

A lakásdekoráció tekintetében is próbálunk megfelelni az egyre növekvő igényeknek. Rozetták, díszlécek különböző módon történő bemutatásával igyekszünk ötleteket adni otthonuk hangulatosabbá tételéhez.

Foglalkozunk komplett hőszigetelő rendszerek értékesítésével, melyek közül a német Caparol, valamint a magyar Polifarbe termékeit raktárkészletről, az egyéb rendszereket pedig rendelés alapján kínáljuk. Poranyagaink közöl megtalálhatók még falazó és vakoló habarcsok, valamint Estrich beton is.

A festőszerszámok nemzetközi piacán számos gyártó verseng, melyek közül a német és a magyar piac vezetője a Schuller és ADL cég. Üzletünkben a Schuller és ADL által forgalmazott festő- és kőműves szerszámok széles skáláját kínáljuk vásárlóinknak.

A szárazépítéshez szükséges gipszkarton és tartozékai, is teljes rendszerben megtalálhatóak az üzletben.

A piaci igényekhez igazodva termékkínálatunkban bő választékban szerepelnek a háztartási tisztítószerek is.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt.

Tisztelettel, Paint 2000 Festékház csapata

Jelenlegi akcióink